Kleding verkrijgen

Zo werkt de Kledingbank

De Cirkel werkt met doorverwijzers, bijvoorbeeld de gemeente, Grip op de knip, Stichting Leergeld, Vluchtelingenwerk, een instelling of een school. Zij bepalen of u in aanmerking komt voor gratis kleding, hierbij gaan we uit van de deskundigheid van de doorverwijzer. Wanneer deze vindt dat u in aanmerking komt voor gratis kleding, dan kan hij/zij een strippenkaart aan u uitreiken. De strippenkaart en meer informatie is hier te vinden.

Eenmaal doorverwezen kunnen u en uw gezinsleden vijf gratis kledingstukken, per gezinslid per maand, komen uitzoeken. Dit wordt genoteerd op uw strippenkaart. Neem deze elke keer mee. Meer kleding uitzoeken mag uiteraard ook, tegen een redelijke bijdrage.

Liever eerst even rustig komen kijken? Kom dan tegen sluitingstijd langs, dan is het rustig en hebben we tijd om u rond te leiden. Of mail naar decirkelheerde@gmail.com om een afspraak te maken.

Kleding'winkel'

De Cirkel is niet alleen een kledingbank, maar we zijn ook een kleding'winkel' waar iedereen kleding kan 'kopen' tegen een redelijke bijdrage. Zo kan iedereen bij ons kleding verkrijgen, met elk budget. De opbrengst komt ten goede aan het runnen van de winkel en de armoedebestrijding in de gemeente Heerde.

Heb bij het bezoeken van De Cirkel respect voor elkaar, de kleding en de vrijwilligers! Gebruik van een winkelmandje is verplicht. 

Moeite met rondkomen?

Vind hier alle mogelijk hulp in de gemeente Heerde op een rij.